Logga in
Anslut ditt företag

Visa meny

Om oss

  

Om PriceSpot

Idag är det lätt att jämföra pris och kvalitet på produkter men även tjänster på olika webbplatser på Internet. Med hjälp av dessa webbplatser sparar du tid och pengar och du kan välja tjänsteleverantör med vetskap om hur utbudet ser ut. Men när det är en tjänst som du behöver är det svårt att få ett pris direkt. Det finns webbplatser som hjälper dig med att få offerter utifrån din ställda förfrågan. Vanligtvis är det en väntetid innan ett pris/offert skickas tillbaka till dig. Är denna väntan verkligen nödvändig när du bara vill veta vad det kostar att byta däck på bilen, laga ett sprucket glas på din smartphone, få prisuppgift på vad en tanblekning kostar, eller jämföra priser på släpet du skall hyra till helgen. PriceSpot är unikt i det att du utöver att lokalisera tjänsteleverantören närmast dig även kan jämföra deras priser.

PriceSpot bygger på principen att du, precis som för produkter, ska kunna söka  information om alla typer av tjänster och få en omedelbar jämförelse, genom att endast besöka en webbsida. Detta minskar avsevärt den tid du lägger ner på att hitta den tjänst du söker till rätt pris, snabbt och smidigt. Det är så enkelt! Alla de tjänster du behöver, samlade på en webbsida, där du tydligt kan se priset som varje leverantör tar för tjänsten.

PriceSpot föddes ur ett konstaterande att tid har blivit en mycket värdefull resurs för de flesta av oss. Varje timme som tillbringas på att försöka hitta en tjänst och vänta på ett pris för tjänsten, är en förlorad timme med de människor och aktiviteter som vi hellre prioriterar.

Välkommen till www.pricespot.se. Tjänstegeneratorn som hjälper dig att hitta den tjänst du söker, till rätt pris där du befinner dig.