Logga in
Anslut ditt företag

Visa meny

Frågor & Svar

Fråga: Mitt pris står sig inte i konkurrens med andra, min annons hamnar långt ner  varför skall jag annonsera på Pricespot? 

Vår ambition med pricespot är att lista priser. Det är upp till den som söker informationen att värdera den, att vara billigast är inte alltid bäst. Genom att du lägger upp din adress som syns på kartan kan du trots ditt högre pris locka kunder utifrån tillgång och närhet. tex, någon kan ju tycka att det är värt 50 kr mer för en tjänst för att spara tid, för att din verksamhet ligger närmare. Tid är också pengar.

Dessutom har du möjlighet att annonsera med ett Medium eller Large paket. Large tillåter dig att marknadsföra ditt företag bättre och tydligare, se nedan.

Kan man lägga upp egna tjänster?

Nej det kan man inte. Om en person vill söka på lägsta pris så är det viktigt att tjänsterna är jämförbara. Om du saknar en tjänst att annonsera under, eller tycker att vi har beskrivit den felaktigt, så maila oss. Är tjänsten inte unik för just ditt företag utan kan konkurrensutsättas, lägger vi gärna upp den. maila oss på info@pricespot.se

Hur gör man för att annonsera en tjänst och ett pris på er sida?

1. På första sidan finns det ett fält som heter anslut ditt företag. Klicka på den knappen/fältet

2. På sidan som då visas väljer du om du vill annonsera Gratis eller om du vill annonsera under alternativet Medium respektive Large, se översikt om vad som ingår i dom olika annonsalternativen. 

3. Klicka på tex Gratis (Small) som du annonserar gratis under. Du kommer då till en sida där du fyller i dina företagsuppgifter. Privatpersoner kan inte annonsera på Pricespot, det måste vara ett registrerat bolag/enskild firma. Vi kräver att du har ett svenskt org.nr / pers. nr, samt att företaget innehar F-skattesedel och är momsregistrerat hos skatteverket.

4. När du har fyllt i alla företagsuppgifter trycker du på knappen "skapa konto" du kommer då få ett automatsiskt mail som du först måste godkänna, detta för er säkerhet, att ingen lägger upp annonser utan er tillåtelse.

5. När du har godkännt mailet, kan du börja lägga upp dina anonser. Från denna sida kan du ändra dina företagsuppgifter, tex om verksamhetens/butikens namn inte är bolagsnamnet. Verksamhetens/butikens adress om annan än bolagets adress.

 6. Välj under vilket kategori, underkategori samt tjänst du vill annonsera. fyll i ditt pris, klart! nu syns din annons och du är sökbar för våra besökare.

Tycker du något är oklart eller har du andra funderingar om hur man gör? Tveka inte att maila oss, vi hjälper gärna till. Välkommen som annonsör på www.pricepot.se - Sök pris på tjänster nära dig!