Logga in
Anslut ditt företag

Visa meny

Nyheter

Ny design - bättre överblick

3 mars 2014

Idag lanserar vi vår nya startsida. För att få en bättre överblick över våra kategorier och mångfalden av tjänster på Pricespot så har vi lanserat en ny startsida. klicka på önskad kategori så kommer du direkt till annonserna! Företagare, att synas på Pricespot är gratis!

Aftonbladet.se/mobil

7 januari 2014

Onsdagen den 8:e januari startar vår annonskampanj på aftonbladet.se/mobil. Ladda ner aftonbladets app för att se vår annons. Glöm inte bort att tipsa din frisör, massör, däckverkstad eller kanske firman där du tvättar bilen att annonsera kostnadsfritt på pricespot.se! 

www.pricespot.se - jämför priser på tjänster
 

Radioreklam

23 oktober 2013

from vecka 43 kan ni höra vår radioreklam i Mix Megapol 104,3. Ratta in stationen och höj volymen!

 

pricespot.se går Live!

22 september 2013

Äntligen kan vi med stolthet lägga ut pricespot.se på webben. Mycket engagemang och arbete har lagts ner under åren 2012/2013. Det har varit mycket givande och kul att se hur en idé har gått från några anteckningar till en publik webbsida. Nu ser vi fram emot att få ta del av hur detta kommer att tas emot. Speciellt spännande blir det att se hur våra annonsörer själva kommer att bygga webbsidans innehåll. Vi har till en början lagt upp ett antal kategorier och tjänster, men meningen är att innehållet skall fyllas på styrt av marknadens efterfrågade behov. 

Välkommen till pricespot.se !!!